Q&A

Hoe lang blijft jullie popcorn goed?

Popcorn kun je heel lang bewaren (kijk maar eens naar de popcorn uit de supermarkt) Wij produceren elke week verse popcorn in kleine batches en wanneer de productie klaar is wordt de popcorn meteen ingepakt in de buckets en  garanderen we dat de popcorn nog 90 dagen vers blijft. We hebben een kortere houdbaarheidsdatum omdat wij de versheid belangrijker vinden. Je kan onze popcorn ook na de houdbaarheidsdatum op eten, echter kunnen we dan niet meer de versheid garanderen.

Waarom gebruiken jullie ml ipv gram?

Voor ons is de hoeveelheid belangrijker dan het gewicht. Het gewicht van onze popcorn verschilt per smaak. Een 1200ml bucket Butter&Salt weegt bijvoorbeeld 50gr, terwijl de Stroopwafel 160gr. weegt. Het gewicht verschilt maar je ontvangt dezelfde inhoud van 1200ml

Welke smaken zijn glutenvrij?

Behalve Stroopwafelpopcorn zijn al onze smaken glutenvrij.

Welke smaken zijn vegan?

Onze Sweet&Salty, Snickerdoodle Cookie en Sundried Tomato zijn vegan.

Wat is de levertijd?

We proberen altijd een bestelling binnen 2 werkdagen te versturen. Het kan voorkomen dat een smaak niet op voorraad is en deze moeten produceren. Dit neemt tijd in beslag en kan effect hebben op de levertijd. Mocht je bestelling langer dan 3 werkdagen duren, dan nemen we contact met je op!  

Waarom gebruiken jullie plastic buckets? Dat is niet milieuvriendelijk.

Op dit moment zijn onze huidige buckets de enige verpakking die en onze popcorn vers houdt en de prijs laag houdt. Al onze buckets zijn gemaakt van oud plastic, dus we gebruiken geen nieuw plastic en de buckets zijn ook weer 100% recyclebaar. Uiteraard blijven we op zoek gaan naar een milieuvriendelijker verpakking! 

Klik voor ons verhaal